Tanken bakom krönikorna

Som nätmäklare har vi ynnesten att få umgås och diskutera marknaden med kunder som sitter på unik kunskap om daytrading och den finansiella marknaden.

Vi vet att många vill höra och lyssna till andras idéer och framgångssagor så vi kontaktade fem framgångsrika daytraders och frågade om de ville ställa upp som krönikörer och berätta om sina erfarenheter. De sa ja och nu kan du följa dem här på TradeCMC eller på Twitter.

Trevlig Läsning!

Vill du testa handelsplattformen som krönikörerna använder kan du göra det här

Andra bra kanaler för dig som älskar finans:

Björnfällan- CMC Markets podcast som snackar trading och aktiv handel

Marknadssvepet - Här går Kristofer Berggren och Nils Brobacke igenom de viktigaste händelserna från veckan som gick och vad vi kan vänta oss under den kommande veckan. Analyserna baserat på teknisk analys.

Utbildningar - Här kan du anmäla dig till kostnadsfria utbildningar inom trading. Utbudet är stort med allt från nybörjarkurs i teknisk analys och money management till avancerad teknisk analys och live-trading.
Krönikor

HODL

Upp som en sol, ner som en pannkaka. Trots fantastiska 200% upp för året finner jag inga ord som sammanfattar veckans Bitcoinrörelse bättre. Otroliga volymer i kombination med extrem volatilitet är varje traders våta dröm.

Våra krönikörer

Börsfågeln

Börsfågeln är en trader som handlar för egen plånbok. Han trivs som bäst där volatiliteten är som högst. Han handlar allt som rör sig, men nordiska aktier, index och kryptovalutor är de huvudsakliga levebrödet.

Fågeln kommer skriva om trading och allt matnyttigt marknaden bjuder på.

Paper chaser

Paper chaser är en daytrader som föredrar att handla volatila tillgångar, allt från aktier och optioner till terminer och kryptovalutor.

Han är en twitterprofil som delar med sig av tradingidéer och tankar om marknaden. Som krönikör kommer han att inrikta sig på trading, kryptovalutor och marknadspsykologi.

Lonewolf

Lonewolf är trader i egen regi och handlar de flesta tillgångslag med en förkärlek för indexterminer och råvaror.

Lonewolf har med sina ofta ”contrarian” case blivit en twitterprofil och medverkar även i Fill or kill-podden. Han kommer regelbundet erbjuda läsarna på nya uppslag och vinklar utav marknaden och då det ligger i hans natur säkert skapa diskussion.

Kristofer Berggren

Kristofer Berggren arbetar som analytiker på CMC Markets Stockholmskontor. Han har arbetat i finansbranschen i mer än tio år och innan han började på CMC Markets 2008 arbetade han med investerings- och allokeringsstrategier för HNW personer.

Förutom att vara krönikör ger han varje vecka analyser av index, råvaror, valutor och aktier.

Disclaimer: Åsikter i krönikor på TradeCMC© är krönikörernas egna och ska inte ses som köp- eller säljrekommendationer. TradeCMC© som äger sajten eller Finwire som är redaktör svarar inte för förluster som kan tänkas uppkomma genom att använda sig av uppgifter i krönikorna. Krönikören kan inte ansvara för riktigheten eller fullständigheten i eventuella brister i eventuellt källmaterial som används.