• Min första krönika ska givetvis handla om *trumvirvel…* kryptovalutor, framförallt om hur jag kom in på att börja handla kryptovalutor och varför jag fortfarande anser att dessa är väldigt intressanta. Då jag redan från starten av min trading föredragit att handla volatila tillgångar var krypto en självklarhet. Men många var och är skeptiska. Börserna som kryptovalutorna handlas på har otydliga (om inga) regleringar. Man läser ständigt om hur olika börser blir hackade på miljontals dollar, och det är i många fall användarna som får betala. Hur man än vred och vände på det fanns det en stor mängd fördelar. Fördelarna ...

Våra krönikörer

Handelsson

Handelsson är en mångsysslare med en fot i det mesta. Han har en bakgrund inom finans och trading med förkärlek för historia och ekonomi. Skriver återkommande krönikor på TradeCMC med fokus på historiska tillbakablick, dess kopplingar till idag, och allmänna tankenötter.

Lever efter Mark Twains devis; ”history does not repeat itself but it often rhymes”

Även del av trion bakom Fillorkillpodden

MadzTrader

Madztrader är en daytrader med snart 20 års erfarenhet från trading av en rad olika tillgångsslag. Numer är det mest fokus på nordiska aktier och terminer, men under sin tid som anställd trader har han handlat det mesta, inklusive valuta, råvaror och optioner.

Madz har de senaste åren, med sina ofta raka och rappa inlägg, blivit en väl följd profil på twitter. Han kommer skriva om det mesta som har med marknad och trading att göra.

Kristofer Berggren

Kristofer Berggren arbetar som analytiker på CMC Markets Stockholmskontor. Han har arbetat i finansbranschen i mer än tio år och innan han började på CMC Markets 2008 arbetade han med investerings- och allokeringsstrategier för HNW personer.

Förutom att vara krönikör ger han varje vecka analyser av index, råvaror, valutor och aktier.

Lonewolf

Lonewolf är trader i egen regi och handlar de flesta tillgångslag med en förkärlek för indexterminer och råvaror.

Lonewolf har med sina ofta ”contrarian” case blivit en twitterprofil och medverkar även i Fillorkill podden. Han kommer regelbundet erbjuda läsarna på nya uppslag och vinklar utav marknaden och då det ligger i hans natur säkert skapa diskussion.

Disclaimer: Åsikter i krönikor på TradeCMC© är krönikörernas egna och ska inte ses som köp- eller säljrekommendationer. TradeCMC© som äger sajten eller Finwire som är redaktör svarar inte för förluster som kan tänkas uppkomma genom att använda sig av uppgifter i krönikorna. Krönikören kan inte ansvara för riktigheten eller fullständigheten i eventuella brister i eventuellt källmaterial som används.