Tanken bakom krönikorna

Som nätmäklare har vi ynnesten att få umgås och diskutera marknaden med kunder som sitter på unik kunskap om daytrading och den finansiella marknaden.

Vill du testa handelsplattformen som krönikörerna använder kan du göra det här

Andra bra kanaler för dig som älskar finans:

Björnfällan- CMC Markets podcast som snackar trading och aktiv handel

Marknadssvepet - Här går Kristofer Berggren och Nils Brobacke igenom de viktigaste händelserna från veckan som gick och vad vi kan vänta oss under den kommande veckan. Analyserna baserat på teknisk analys.

Utbildningar - Här kan du anmäla dig till kostnadsfria utbildningar inom trading. Utbudet är stort med allt från nybörjarkurs i teknisk analys och money management till avancerad teknisk analys och live-trading.

Våra krönikörer

Börsfågeln

Börsfågeln är en trader som handlar för egen plånbok. Han trivs som bäst där volatiliteten är som högst. Han handlar allt som rör sig, men nordiska aktier, index och kryptovalutor är de huvudsakliga levebrödet.

Fågeln kommer skriva om trading och allt matnyttigt marknaden bjuder på.

Paper chaser

Paper chaser är en daytrader som föredrar att handla volatila tillgångar, allt från aktier och optioner till terminer och kryptovalutor.

Han är en twitterprofil som delar med sig av tradingidéer och tankar om marknaden. Som krönikör kommer han att inrikta sig på trading, kryptovalutor och marknadspsykologi.

Kristofer Berggren

Kristofer Berggren arbetar som analytiker på CMC Markets Stockholmskontor. Han har arbetat i finansbranschen i mer än tio år och innan han började på CMC Markets 2008 arbetade han med investerings- och allokeringsstrategier för HNW personer.

Förutom att vara krönikör ger han varje vecka analyser av index, råvaror, valutor och aktier.

Disclaimer: Åsikter i krönikor på TradeCMC© är krönikörernas egna och ska inte ses som köp- eller säljrekommendationer. TradeCMC© som äger sajten eller Finwire som är redaktör svarar inte för förluster som kan tänkas uppkomma genom att använda sig av uppgifter i krönikorna. Krönikören kan inte ansvara för riktigheten eller fullständigheten i eventuella brister i eventuellt källmaterial som används.