• Det verkar vara Herr Trumps soundtrack, för sedan han tog över som president har budgetunderskottet ökat från 450 Billion USD till 700 Billion USD. De ofinansierade skattesänkningarna spås ta budgetunderskottet till 1,2 trillion USD vid slutet av 2018, till det kan vi lägga till 300 Billion USD från februari då skuldtaket höjdes. Summa summarum kan vi konstatera att USA kommer gå från 20,5 Trillion USD till över 30 trillion USD i skulder på 10 år.    Det ljusnar inte heller när vi ser till privatpersoners skuldsättning där vi kan se all time high om 13 Trillion USD i slutet av ...

MadzTrader

Madztrader är en daytrader med snart 20 års erfarenhet från trading av en rad olika tillgångsslag. Numer är det mest fokus på nordiska aktier och terminer, men under sin tid som anställd trader har han handlat det mesta, inklusive valuta, råvaror och optioner.

Madz har de senaste åren, med sina ofta raka och rappa inlägg, blivit en väl följd profil på twitter. Han kommer skriva om det mesta som har med marknad och trading att göra.

Kristofer Berggren

Kristofer Berggren arbetar som analytiker på CMC Markets Stockholmskontor. Han har arbetat i finansbranschen i mer än tio år och innan han började på CMC Markets 2008 arbetade han med investerings- och allokeringsstrategier för HNW personer.

Förutom att vara krönikör ger han varje vecka analyser av index, råvaror, valutor och aktier.

Lonewolf

Lonewolf är trader i egen regi och handlar de flesta tillgångslag med en förkärlek för indexterminer och råvaror.

Lonewolf har med sina ofta ”contrarian” case blivit en twitterprofil och medverkar även i Fillorkill podden. Han kommer regelbundet erbjuda läsarna på nya uppslag och vinklar utav marknaden och då det ligger i hans natur säkert skapa diskussion.

Disclaimer: Åsikter i krönikor på TradeCMC© är krönikörernas egna och ska inte ses som köp- eller säljrekommendationer. TradeCMC© som äger sajten eller Finwire som är redaktör svarar inte för förluster som kan tänkas uppkomma genom att använda sig av uppgifter i krönikorna. Krönikören kan inte ansvara för riktigheten eller fullständigheten i eventuella brister i eventuellt källmaterial som används.