Coca Cola, Shire, L Brands och Adobe stiger i förhandeln, Costco och NiSource faller

Inför den amerikanska börshandeln är SP500 upp 0,17 procent medan Nasdaq ökar med 0,37 procent. CNBC har uppmärksammat några aktier som rör sig i förhandeln, här i ett urval.

 

Adobe Systems +0,8 procent. Bolaget slog vinstförväntningarna i det senaste kvartalet. Även omsättningen kom in bättre än konsensus. Däremot nådde guidningen för omsättningen knappt upp till förväntningarna.

L Brands +2 procent. Bolaget kommer att stänga alla Henri Bendel-affärer och stänga ner varumärkets hemsida i januari.

Coca-Cola +1 procent. Dryckesjätten har fått en köprekommendation av Guggenheim som räknar med att bolaget kommer att prestera bättre än analytikernas syn just nu.

Costco -1,4 procent. Återförsäljaren har fått en sänkt rekommendation till market perform från tidigare outperform av Wells Fargo.

NiSource -7,8 procent. En rad gasexplosioner har inträffat utanför Boston. Minst en person har dödats. Distributören av gasen är Columbia Gas som ägs av NiSource.

Shire +2,5 procent. Kinas tillsynsmyndigheter har godkänt japanska Takeda Pharmaceuticals förvärv av irländska Shire för 62 miljarder dollar. Affären utgör det största japanska utländska företagsförvärvet och innebär att Takeda blir ett av världens tio främsta läkemedelsföretag.

 

 

Please follow and like us:

Bli först med att kommentera

Skriv en kommentar

Din mailadress kommer inte att publiceras.