Affärsvärlden ger flera köpråd och ett säljråd 

Affärsvärlden ger köpråd för Resurs, Duni och Christian Berner i den senaste utgåvan, där köprådet för Resurs publicerades redan igår onsdag. Tidningen ger säljråd för Better Collective

Better Collective premievärderas med rätta bland nätgamlingens marknadsförare. Lyfts blicken har aktien dock liknande frågetecken kring uthålligheten som övriga affiliates. Affärsvärlden ger bolaget säljråd och sätter riktkursen på ett år till 45 kronor.

Nischbanken Resurs visar år efter år lönsam tillväxt. Det återspeglas inte i aktien som även med beaktande av en inbromsning i hushållens skuldökningstakt ser köpvärd ut, bedömer tidningen.

Servettbolaget Dunis nya vd har startat ett tvåfrontskrig mot bolagets sjunkande lönsamhet. Affärsvärlden ser en vändning inom snar framtid. Förmånliga konsumtionstrender, en stabil huvudägare och god direktavkastning ger också stöd. Tidningen lämnar köpråd för aktien.

Teknikhandlaren Christian Berners storförvärv i fjol framstår som ett riktigt fynd. Affärsvärlden bedömer att aktien har mer att ge och upprepar sitt köpråd med en riktkurs på 33 kronor på ett års sikt.

Please follow and like us:

Bli först med att kommentera

Skriv en kommentar

Din mailadress kommer inte att publiceras.