Eat Sleep Tjen Repeat

Jag vaknar ca 7:25. Det absolut första jag gör är att sätta på datorn, förutsatt att den inte redan är på. Sedan går jag ner och blandar en proteinshake och kanske gör en macka. Under tiden jag äter frukosten läser jag nyheter och kollar twitter. Omedvetet planerar jag nog vilka dippar som ska köpas och vilka blankarattacker som ska utföras. 8:00 öppnar daxen, då är det viktigt att följa vad de initiala rörelserna säger.

Vid 8:15 går jag till kontoret, förmodligen senare än så då jag har en tendens att fastna extra hårt, extra mycket i kryptomorgonhärvor när jag har bråttom. Men när jag väl kommer till kontoret läser jag de resterande nyheterna samt byter idéer med kollegorna.

Klockan 8:50 ringer Börsfågeln. Det är alltid han som ringer mig, jag har försökt att ringa några gånger men han svarar aldrig. Men när vi väl får kontakt diskuterar vi vad det är vi ska fokusera allra mest på. Sedan börjar dansen kl 09:00. Jag tar lunch någonstans mellan 10:30 och 14 beroende på hur händelserik dag det är. Jag äter nästan alltid lunch vid skärmarna, har ätit ca 6 uteluncher i år och den siffran ska nog komma ner nästa år.

För mig är de viktigaste timmarna den första och den sista. Det är då jag gör 20-35% av dagens alla affärer och nästan 50% av vinsten. Dessa timmar försöker jag sitta även om jag är på semester.

Direkt efter stängningen 17:30 blir det gym, biccarna växer inte av sig själva. Efter gymmet och middagen har man lite “egentid” på kvällen.

Jag lägger mig strax efter US-stängning, det sista jag gör för kvällen är att justera mina positioner och ordrar i kryptovalutorna och eventuellt sätta några kurslarm. Sedan vaknar jag vid 01:00 och 04:00 för att kolla läget. Nu när det har lugnat ner sig i kryptovalutorna så blir det bara att lägga några nya ordrar men i jan-feb i år kunde det vara så att man fick slänga in några handelstimmar även på natten. Senaste månaderna har jag sovit minst sagt gott då volatiliteten i kryptovalutor har varit på rekordlåga(!!!) nivåer.

Det här har blivit rutiner. Den genomsnittliga dagen ser ut på just detta vis. Trots friheten att kunna jobba när man vill så väljer jag att jobba ganska mycket. Det speciella med detta “yrke” är att varje timme man lägger ner syns i portföljen och kommer att synas än mer om 10 år.

Hoppas ni överlever bäsen!

//Paper Chaser

Please follow and like us:

4 Comments

 1. Några snabba frågor,

  1. Hur ser en normalmånads avkastning ut för dig?
  2. Hur många förlustdagar har du i månaden?
  3. Har du något tak för en förlustdag där du stoppar ut dig?

  • Hej!
   Stort tack för dina frågor,

   1. Det varierar väldigt mycket men räcker mer än väl att leva på.
   2. Brukar ha ett fåtal förlustdagar, kanske 3-6 stycken per månad.
   3. Jag vet att vissa har det och att det fungerar jättebra för dem, men det är inget jag själv implementerar.
   //Paper Chaser

  • Det var lite jobbigt i början men efter ett tag vänjer man sig. Har en fantastisk flickvän och hon stöttar mig i det jag gör till fullo.

Skriv en kommentar

Din mailadress kommer inte att publiceras.