Min största förlust

När man ska ta en kväll helt ledigt från twitter, US-terminer och allt som har med jobb att göra för att få pluspoäng av sambon så blir man straffad utan nåd. Tisdagen blir Bitcoins sämsta dag sedan februari 2018 med en nedgång på ca 18% vilket även resulterar i den största minusdagen någonsin för mig. 

OBS: Innehåller spoilers från sista säsongen av Game of Thrones.

Jag sitter där i soffan och ser på när Daenerys Targaryen sitter på sin drake och bränner ner hela huvudstaden till aska. När det är slut så tänker jag att det kan vara bra att kolla telefonen så att man inte har missat något. Då visar det sig att ännu en stad ligger i lågor. Flera missade samtal från Börsfågeln i kombination med mail om att positioner är nära på att bli likviderade är sällan en bra kombination. Jag tar fram appen med kurserna på kryptovalutor och där har vi det, Bitcoin står $1000 lägre sedan sist jag kollade och branden på kontot är ett faktum. Oh the irony…

Man brukar oftast lära sig av sina misstag, men i det här fallet kan jag inte dra några andra lärdomar än att jag aldrig får slappna av. I en marknad som är öppen dygnet runt måste man alltid vara på tårna. Alltid.

När man har en större position är det livsviktigt att ha en tydlig plan. Var och när har jag fel? Var ska jag öka min position och var ska jag minska? Jag har inte gjort några som helst justeringar. Jag sitter still i den otroligt gungande båten. Bitcoin brukar sällan ta sig upp dagarna efter en sådan kraftig rörelse. Detta är potentiellt ett köpläge men jag väljer att avvakta tills nästa vecka innan jag ökar. Har man bilen full så har man….

Min plan är tydlig och stoppen grundar sig inte i pris utan i tid. Om vi inte har fått en kraftig rörelse upp innan 2020 är jag villig att dödsförklara Bitcoin och den logaritmiska trenden. Men än så länge lever den och därför väljer jag att vara lång. Dagar som dessa är det värt att zooma ut och inse att vi fortfarande är upp 120% för året. Dessutom handlas Bitcoin i nuläget över MA200 kring $8400.

Igår när vi skulle kolla på film sa sambon “glöm inte telefonen”. Gissa om den var med…

//Paper Chaser

Please follow and like us:

1 Comment

Skriv en kommentar

Din mailadress kommer inte att publiceras.