Tradingutbildningar & event

4 dec -Gör din första affär
Steg för steg; så kommer du igång. Hur man hittar i produktlistan, orderruta och graf, stop loss, öppna, redigera och stänga positionen.

6 dec -Live Trading
Seminariet inleds med en genomgång av strategi och riskhantering. Därefter visar Nils Brobacke livehandel i valuta och index.

11 dec -Hitta köp- och säljlägen med formationsverktyget
Innehåll: Hitta tekniska formationer, få potentiella tradingförslag, utvärdera förslaget, orderläggning utifrån formationsverktyget.

19 dec -Skapa din handelsplan
Handelsplanen används bland annat för att strukturera upp dina köp- säljkriterier vilket gör att du kan ta rationella beslut. Under utbildningen kommer vi även att beröra psykologi och andra områden som är viktiga att handskas med när det gäller aktiv handel.

20 dec -Lär dig använda vår handelsplattform
Under utbildningen går CMC bland annat igenom: Produktutbud, orderläggning, grafhantering, ekonomisk kalender, realtidsnyheter och analyser samt bevakningslistor och kurslarm

Tradingnytt

Nyheter

Utbildningar tar plats på sajten

TradeCMC© utökar nu sajten med utbildningar. Spana in den nya fliken “Lär dig mer”.   Sedan sajten såg dagens ljus har CMC Markets två analytiker Kristofer Berggren och Nils Brobacke levererat tekniska analyser. Krönikören LoneWolf

Nyheter

Detta är en CFD

CFD är ett derivat och står för Contracs For Difference vilket innebär att du som innehavare av en CFD har rättigheten att ta del av prisförändringen i en underliggande tillgång. Tillgången kan vara en aktie,

Om CMC Markets

CMC Markets plc är noterade på London Stock Exchange. Företaget grundades 1989 och är idag en av världens största nätmäklare av CFD:er (Contract For Difference). CMC Markets erbjuder handel i 10 000 finansiella produkter av index, råvaror, valutor, räntepapper, aktier och kryptovalutor via CFD:er på alla världens marknader. Företaget har verksamhet i 14 länder bland annat England, Australien, Tyskland, Singapore och Sverige. CMC Markets tillhandahåller en handelsplattform online och i mobil för professionell trading. www.cmcmarkets.com

Prova på CFD-handel

På demo-kontot finns 100 000 fiktiva kronor som du kan testhandla med under två veckor, heltkostnadsfritt.

Starta ett live-konto

Öppna ett live-konto så får du tillgång till alla tjänster på en gång. Kontot är helt kostnadsfritt och inga insättningskrav.

Riskvarning: CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 78% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos den här leverantören. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att du kommer att förlora dina pengar.Inga förluster kan ske i demoläge.

Utbildningsfilmer för plattformen